Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Klarus XT11GT Pro Oppgradert 2000LM, Tail Dual Switch

Klarus oppgradert XT11GT 2000 lumen superpakke med LED-oppladbar taktisk lommelykt, 18650 batteri, USB-kabel, nøkkelbånd, hylster, lommeklips, biladapter, veggadapter og USB mini-lys

kr 1,295.00
1-3 dager
På lager
Favoritt0
Beskrivelse

Oppgradert ultrakompakt, lett og superlyst taktisk lommelykt, XT11GT bruker en CREE XHP35 HD E4 LED som gir en maksimal ytelse på 2000 lumen! Med en dobbel taktisk halebryter, ble XT11GT laget med brukervennlig enhåndsoperasjon i tankene. Den har også en sidebryter for avansert drift.

XT11GT har allsidige funksjoner, inkludert Straight 2 Strobe, Instant Turbo, Instant Low-light, Memorised Function Ability, SOS, Side Switch Lock Function, Battery Capacity Indicator, USB Rechargeable, ITS Smart Temperature Control System, and Easy Mode Change

XT11GT har tre driftsinnstillinger: Taktisk innstilling (konvensjonell hverdagsbruk), Utendørsinnstilling (Øyeblikkelig høy- eller svakt lys og taktisk halebryter uten strobe-modus) og Avansert taktisk innstilling (ett-trykk Turbo- og ett-trykk Strobe-modus og sidebryteren er inaktivert for bruk i ekstreme taktiske situasjoner).

Den nye XT11GT har en direkte oppladningsfunksjon som lar brukeren koble en standard Micro USB-kabel direkte til porten på siden av lommelykten. Den har også en nyttig batterikapasitetsindikator som gjør det mulig for brukeren å kontrollere bruken i henhold til gjenværende ladning.

XT11GT SUPER BUNDLE kommer med en USB-ladekabel, en nøkkelbånd, en ekstra O-ring, et oppladbart 18650-batteri, et hylster, en lommeklips, en billader, en veggadapter og et mini USB-lys som kan kobles til hvilken som helst USB-port for å avgi lys - perfekt for nattlys eller nødlys.

Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn