Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

LadderM8rix Pro-Plus Nordic

LadderM8rix Pro-Plus Nordic edition- for både utvendig og innvendig bruk. 

Pro Plus Nordic er Ladderm8Trix alt i ett, du kan benytte den ute på underlag som is, snø, grus, gress og terrasser m mer. Samtidig følger brettet med som gjør at man får gummiunderlag for innendørs bruk, slik at man står trygt i stigen på underlag som på parkett, fliser ol. 

Nordic versjonen er spesielt egnet med tanke på is og snø, slik at vi har fått implementert industri versjonen i Pro Plus. Som betyr at man har sklisikkert metall underlag der stigen står plasser. Så om det er olje, is, snø eller tørt. Så står stigen trygt plassert.

kr 1,590.00
1-3 dager
På lager
Favoritt0
Beskrivelse

LadderM8rix Pro-Plus- for både utvendig og innvendig bruk. 

Denne kommer i en forpakning for å feste den til stigen slik at du alltid har den med deg. Undersiden av Pro-Plus er av gummi som gjør at den vil holde stigen trygt på innvendige glatte overflater. For å bruke den innvendig åpner du bare lokket og legger veskens underside som er av gummi mot gulvets overflate og setter stigen på innvendig på toppen av esken. Siden den er av gummi av høy kvalitet vil den ikke lage noe merker på gulvet ditt.

Da går du trygt i stigen på alle glatte overflater innvendig.

For bruk utvendig tar du bare det løse lokket av, slik at du får metallgrep til utvendig bruk, alt fra grus, gress, is osv.


Produktdetaljer
Sist vist
LadderM8rix Pro-Plus Nordic LadderM8rix Pro-Plus Nordic
Salg
kr 1,590.00
LadderM8rix Pro-Plus Nordic edition- for både utvendig og innvendig bruk. Pro Plus Nordic er Ladderm8Trix alt i ett, du kan benytte den ute på underlag som is, snø, grus, gress og terrasser m mer. Samtidig følger...
1 andre produkter i samme kategori:
LadderM8rix Industri
Salg
kr 1,295.00
LadderM8rix Industrial - kun til utvendig bruk. På undersiden av platen finnes ett metallgrep som holder den på plass, som forhindrer glidning på underlaget. På toppen hvor stigen plasseres finnes også ett sikkert...

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn